Εγγραφή Ξεχάσατε Kωδικό;
home contact site map

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
ΣΚΑΦΗ
ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ
Λεπτομερής Αναζήτηση

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΟΣΕΩΝ
Ποσό δανείου,
Ετήσιο επιτόκιο, %
Euribor+Spread
Εισφορά του Ν.128, %
Τελικό επιτόκιο, %
Διάρκεια, μήνες
Μηνιαία δόση,
 

Η εταιρία

Η εταιρεία  “ΑΔΑΜΟΥΛΗΣ Χ. ΚΩΝ/ΝΟΣ’’ δραστηριοποιείται στην έκδοση Περιφερειακών εφημερίδων αγγελιών από το 1994.  Η  ιστορική της διαδρομή έχει  αναλυτικά ως εξής:

9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1994
Κυκλοφόρησε η ΤΡΙΣΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ εφημερίδα Δωρεάν Αγγελιών με τον διακριτικό τίτλο “ΘΕΣΣΑΛΙΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ’’ η οποία με έδρα την ΛΑΡΙΣΑ έγινε αγαπημένη εφημερίδα των Θεσσαλών και όχι μόνο. Κυκλοφορεί κάθε ΤΡΙΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ - ΣΑΒΒΑΤΟ, σ’ ολόκληρη την ΘΕΣΣΑΛΙΑ (Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ - Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ - Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ). Διαβάζεται από το πλέον ενεργό τμήμα της κοινωνίας της Κεντρικής Ελλάδος ηλικίας18-55 χρονών.

Είναι η πρώτη σε πωλήσεις στις ηλικίες 18-55 χρόνων και η μεγαλύτερης εμβέλειας επαρχιακή εφημερίδα της χώρας.

ΜΑΪΟΣ 2005
Η εταιρεία προχώρησε στην έκδοση της ΔΙΣΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑΣ εφημερίδας “ΔΥΤΙΚΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ’’ η οποία με έδρα την ΚΟΖΑΝΗ, καλύπτει την περιφέρεια της ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Κοζάνη – Πτολεμαϊδα – Φλώρινα – Καστοριά – Γρεβενά). Κυκλοφορεί κάθε ΤΡΙΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Είναι η μοναδική εφημερίδα αγγελιών όλης της Περιφέρειας και η πρώτη σε πωλήσεις εξ’ όλων των εφημερίδων της Δυτικής Μακεδονίας, με μεγάλη απόσταση από την δεύτερη. Η εφημερίδα διανύει με αισιοδοξία τον 5ο χρόνο κυκλοφορίας.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2006
Κυκλοφόρησε η Τρίτη εφημερίδα της εταιρείας στην περιφέρεια της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ, με τον διακριτικό τίτλο ‘’Α.Μ. ΘΡΑΚΙΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ’’ με έδρα την ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Καλύπτει ολόκληρη την περιφέρεια της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ (Ν. Δράμας - Ν. Καβάλας - Ν. Ξάνθης - Ν. Ροδόπης - Ν. Έβρου). Κυκλοφορεί κάθε ΤΡΙΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Η εφημερίδα διανύει με αισιοδοξία τον τρίτο χρόνο κυκλοφορίας. Οι αγγελίες έχουν τετραπλασιαστεί και οι πωλήσεις τριπλασιαστεί συγκρινόμενα με τον μέσο όρο του προηγούμενου έτους. Είναι η ΠΡΩΤΗ σε πωλήσεις και η μοναδική εφημερίδα που κυκλοφορεί σ ΄ολόκληρη την Περιφέρεια της ΑΜ.Θ.

ΜΑΪΟΣ 2008
Τον ΜΑΪΟ του 2008 η εταιρεία έθεσε σε κυκλοφορία το μηνιαίο περιοδικό με το διακριτικό τίτλο “CAR MOTO MARKET” με φωτοαγγελίες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, εταιριών και ιδιωτών. Το περιοδικό κυκλοφορεί την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα ως ένθετο και στις τρεις εφημερίδες και τον υπόλοιπο μήνα πωλείται στα περίπτερα.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2009
Στις 30 Οκτωβρίου 2009 κυκλοφόρησε η ΠΡΩΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, με τον διακριτικό τίτλο “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ’’ με έδρα τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Κυκλοφορεί κάθε ΤΡΙΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και βρίσκεται καθημερινά σ' όλα τα περίπτερα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ.
 
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2010
Η εταιρεία δημιούργησε το νέο site φωτοαγγελιών στο χώρο των οχημάτων στη διεύθυνση www.carmoto.gr
 
Οι εφημερίδες και το περιοδικό είναι τα μοναδικά έντυπα της κατηγορίας αυτής που κυκλοφορούν στις ανωτέρω περιφέρειες.
 
Συνολική κάλυψη των τεσσάρων εφημερίδων: 17 ΝΟΜΟΙ - 3.500.000 κάτοικοι
 

 Η εταιρία   Οδηγίες χρήσης   Πληροφορίες   Χρήσιμα Links  created by ICOP © 2009-2010 carmoto.gr

Valid HTML 4.01 Transitional

::ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ:: ::ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ:: ::ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:: Φορτηγό εως 7.5τ :: Φορτηγό πάνω απο 7.5τ :: Λεωφορείο :: Μηχάνημα :: Τράκτορας :: Επικαθήμενο :: Γεωργικό :: Κλάρκ :: Ρυμούλκα :: Χωματουργικά:: Γερανοί:: ::ΣΚΑΦΗ:: ::ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ:: Αυτοκινούμενα:: Τροχόσπιτα::